Nyheter

Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer i bedriften

Siden er under oppbygging og vil bli oppdatert snarest

 

 • Varme & Bad
  Generalforsamling Februar 2013
  Hele firmaet ble med på tur til Oslo på VB`s generalforsamling. Det var en godt fornøyd gjeng som møttes på Gardermoen for både faglig-påfyll og sosiale arrangement. Her koset vi oss ilag med de fleste andre som er tilknyttet Varme Og Bad i vårt langstrakte land.
 • God ordre-reserve.
  Året starter bra. Januar 2013
  Året begynner med  flere spennende oppdrag fram mot sommern. Både kvalitetsikringsgruppa har mye og gjøre, samtidig som rehabiliteringsgruppa har flere oppdrag i vente, både innvendig og ute. Som alltid starter rørlegger-avdelingen med mye tining av rør, og provisorisk oppkobling av vann.
 • Nytt År 2013
  Vi ønsker nye og faste kunder et godt nytt år, og ser fram til fortsatt å kunne tilby våre spesial-tjenester, og tradisjonelle rørleggertjenester i det nye året.
 • Ålesund Havnevesen 2012
  KWL as vil utføre vann  og avløpsarbeider på den nye dypvannshavna på Flatholmen, i samråd med det danske firmet Per Aarslev. Per Aarslev driver også som entreprenør og vi samarbeider også med dem på våre store strømpeforingsprosjekter.
 • Enger Transport
  Oppdrag nytt kontorbygg med haller for lastebiler 2012
  Oppdrag inneholder vann og avløp. med vaskehall og verksted med grav for bilene. Nytt varmepumpeanlegg for gulvvarme ca 1000m2. Oljeavskiller og mye overvannshåndtering utvendig. Vi takker for oppdraget.
 • Aure Kommune
  Rengjøring og Rørinspeksjon Aug.11
  Aure Kommune sammens med Asplan Viak har tildelt anbudet som var ute til KWLas. Dette inneholder rørinspeksjon og spyling/rengjøring av et 800mm strekk som går igjennom aure sentrum. Storebilen og rørinspeksjonslaget utførte jobben med stor kvalitet, både konsulent og kommune er godt fornøyd med jobben som tydde til inovative løsnnger for å kunne gjennomføres.
 • Rengjøring av store rør
  Storebilen fikser store-rør Vår/Sommer 2011
  Oppdrag både fra Mesta og Veidekke om spyling og rensk av stikkrenner og drens, for det meste blitt utført i Rauma og Romsdalen.
 • Stor pågang
  Ferdigkontroller Vår 2011
  Stor pågang fra både rørleggere og Entreprenører for kvalitetsikring. Vi utfører alt innen kvalitetsikring av både rør og tanker/kummer. Arbeidet starter med høytrykkspyling og fjerning av eventuelle fremmedlegeemer. Så kommer rørinspeksjonsgruppa og filmer før trykkprøvings-utstyret kontrollerer at rør og kummer holder tett. Vi tar også på oss trykkprøving, kloring og pluggkjøring på vannledningsnettet.  Arbeidene blir utført etter de krav som for tiden blir forespurt
 • Godt utført oppdrag.
  Ferdigkontroller utført Ulsteinvik. Januar 2011.                       Jobben ble utført med stor nøyaktighet og er en suksess.
 • Prosjekt Ulsteinvik
  Ny Norsk rekord er innført 14.des 2010
  Da er over 300meter med strømpeforing innført i rørene. Gutta gjør seg klar for steaming. Steam vil herde polyesteret som foringen er innsatt med.foring er innsatt. Ny Norsk rekord med over 300meter
 • Prosjekt Ulsteinvik
  Oppdraget er startet 13.des.2010
  Da er all rigg utført i Ulstein, strømpeforing blir innført fra morningen 14.des. rigg strømpeforing Ulsteinvik
 • Utstyr ankommet
  Vrengekule for strømpeforing Des.10
  Da er utstyret ankommet fra Belgia, dette er et system som går under navnet Prosess Phoenix. Det spesielle med dette er at "kulen" har plass til 400meter 1000mm vannledningsforing. "kulen" er også dimensjonert for å kunne holde et trykk på 6bar over tid. storkula med 450mm strømpeforingforing på vei inn
 • Ny Kontrakt
  Rørfornying Ålesund Kommune, Sept.10Åles.kom v/ Svein Johansen KWLAS V/Kjell W Larsen jr

  KWLAS har signert kontrakt med Ålesund Kommune, kontrakten gjelder rørfornying med strømpeforing i sentrum av Ålesund. Anbudet ble vunnet i sterk konkurranse med 2 andre entreprenører, og det vil bli oppstart på arbeidet i begynnelsen av Januar.
 • Flere kontrakter
  Flere kontrakter på vei inn, Aug.10
  Vi er fortsatt på utkikk etter kompetente operatører innen flere fag. Kontakt oss her.
 • Stor bestilling.
  Strømpejobb 380m/380mm/450mm Aug.10
  Etter nøye kalkulering er bestillingen fra Ulstein Kommune i boks. Forarbeidet er startet og her skal det rehabiliteres noe av det mest kompliserte som er utført i Norge før. 380meter med rør i dimensjon 380mm og 450mm rehabiliteres med strømpeforing i ett strekk. Dette er ikke nytt, men at høydeforskjellen er 50 meter, tilsier at dette ikke er et enkelt oppdrag.
 • Ledige stillinger
  Stor ordre tilgang Aug.10
  KWLAS søker etter flere operatører for våre Rehab og Sugebil avdelinger. Føler du deg kvalifisert eller er nyskjerrig ? Kontakt oss her. E-post
 • Fresejobb
  Fresejobb i Bærum Aug.10
  KWLAS er i Bærum i freseoppdrag for Bærum-Kommune vedrørende fornying av flere store avløpsledninger. Dette oppdraget ble utført med den største nøyaktighet og vi ser fram til et videre samarbeid med Entreprenørteknikk AS i framtiden.
 •  IUA Sunnmøre Krets
  Ny avtale. Mai 10
  KWLAS har inngått avtale med IUA Sunnmøre om å assistere dem med vår kompetanse og utstyr, ved ulykker med fare for akutt- forurensing.
 • Startbank
  KWLAS er Godkjent Startbankbedrift
  Startbank
 • Utfordrene oppdrag
  Statens Vegvesen Mai.10
  KWLAS er ferdig med tømming og vedlikehold av sluk, sandfang og rør i Ellingsøy-Valderøytunnelene. Nå er det pumpesumpene i bunnen som skal tømmes for slam. Dette foregår under vann på ca 3m dyp, med dykker og våre flinke operatører på nattes tid.
 • Ny stor kontrakt
  Suge og spylebiler Åles.Kom.Mai.10
  KWLAS har vunnet den nylig utlagte kontrakten på tømming og transport av 1300 slamavskiller for Ålesund kommune. Med i kontrakten er også 24t service med vedlikehold av renseanlegg, rør og pumpestasjoner. Vi takker ydmykt for kontrakten som inneholder strenge krav for styring og hms.
 • Oljetanker
  Nye krav fra Åles.kommune. April.10
  Ålesund Kommune har kommet med nye krav om kontroll av fyringsoljetanker. KWLAS utfører kontroll, tømming og sanering av oljetanker. Dette kan du lese mere om her.
 • Ny kontrakt
  G.C.Rieber Mars.10
  Nytt oppdrag for G.C.Rieber Salt AS, da de skal bygge ny hall med kontoravdeling på Flatholmen. KWLAS skal levere komplett sanitæranlegg, med brannvern, spylerom og oljeavskiller. Ferdigstillelse Oktober 2010.
 • Nye web sider
  Kwl.no i nytt format. Des.09
  Etter mange timer og mange innspill er endelig vår oppdaterte hjemmeside på plass
 • Strømpe-jobb
  Polyester-foring Nov.09
  Oppdrag for Haram kommune utført til riktig pris og tid. Dette var 2 foringer på 75 og 55meter i 225 og 300mm med mange stikk-ledninger tilknyttet.. Arbeidet ble gjenomført med suksess.
 • Strømpe-jobb
  Polyester-foring okt.09
  To større oppdrag for Ålesund kommune. Ett på 105meter 225mm med overgang 200mm. Ett på 210meter 300mm i en ledning uten bunn med store brudd. Begge oppdragene ble utført på 5 arbeidsdager inklusive spyling, rørinspeksjon og reåpning av stikkledninger Det ble ompumpet store mengder avløpsvann på disse prosjektene, dette beviser at KWLAS har utstyr og kapasiteter for større oppdrag.
 • Frese-oppdrag
  Fresing av betong Juni-Juli 09
  Fresebilen vår er i oppdrag i Aurland for E-CO Energi, oppdraget er å fjerne 50-100% fylling i 200mm rør. Rørene er 30meter lange. Dette ble effektivt fjernet med vårt Hydrocut frese utstyr.
 • Sugebil-oppdrag
  Ellingsøy og Valderøy-tunnelene
  Spyling og tømming av alle rør og kummer i tunnelene. Oppdraget ble utført fra Juni til Septmeber på nattestid.
 • Oljesuget er i drift
  Ny kombibil Nov 08
  Vår nye kombibil med ADR godkjenning er i drift. Denne har som standard 110meter med sugeslanger på bilen. Med Midt-Norges største vakuum-pumper er det ikke mye som stopper denne,
 • Produkt-rettigheter
  Lisensiert Nov 07
  Etter nøye gjennomgang av kompetanse og kapasiteter, ble KWLAS funnet verdig til å overta produkt-rettighetene til Norditube-tecnologies. Dette er et internasjonalt firma som produserer strømpeforinger for både lav og høytrykksmarkedet. Les mere
 • Bedriften 30 år
  Feiring av jubileum 0kt.07
  Dagen ble feiret med åpen fagdag, hvor mange konsulenter og kommune ansatte fikk gjennomgang av våre teknologier. Jubileumet ble feiret med bankett på Fjellstua på kvelden, hvor det også ble utlevert 2 stk svennebrev og et stk Mesterbrev til våre ansatte.l